INDIAAS RESTAURANT GANDHI

INDIAAS RESTAURANT GANDHI lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 54 beoordelingen
18 jan 2020 om 21:01 Wat later bezorgd dan aangegeven (30mins later). Eten was prima.
18 jan 2020 om 8:08 Erg lekkere vegetarische gerechten.
10 jan 2020 om 20:21 Food was terrible and made me literally sick, sauce was separated and looked and tasted old. Naan was not naan but a bad pizza base tasting of cardboard with some garlic on it. Better to order elsewhere would give 0 stars if i could.
8 jan 2020 om 20:35 We hebben een uur van te voren besteld. Het eten was zeer smaakvol en werd op de afgesproken tijd bezorgd.
6 jan 2020 om 10:02 Het eten was smakelijk. Goede bezorging. De reita had iets minder dik gemogen. nu leek het meer op een saus ipv yoghurt.
3 jan 2020 om 20:33 Heerlijk eten, op tijd bezorgd
2 jan 2020 om 20:38 Heerlijk eten, enige puntje van kritiek is dat je erg weinig knoflook-naanbrood krijgt voor €5 (1 stuk ter grote van mijn hand)
22 dec 2019 om 5:46 Prima eten; genoeg porties. Smaak was goed, niet overtroffen maar prima
20 dec 2019 om 21:27 Over cooked rice! Wrong delivery.
15 dec 2019 om 21:14 Bestelling: een curry (incl rijst) & 1 naan brood (€20,-). De curry was niet hoog op smaak, de naan was vrij prijzig en aan de kleine kant. Kwaliteit vh eten scoort een krappe voldoende. Het is prima, maar helaas niet bijzonder genoeg voor nog een x
11 dec 2019 om 4:51 Lekker eten, een ruime hoeveelheid, warm. Snel bezorgd. Zeer aardige bezorger. Hier zal ik nog wel vaker bestellen.
4 dec 2019 om 20:59 Heerlijk eten en bezorgd binnen de aangegeven tijd